Welkom bij mevrouwstyling

Wat leuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Gerdien en ik ben gek op kleur en interieur. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het delen van ons thuis via Instagram. Wat leuk om daar heel veel nieuwe contacten op te doen. De afgelopen jaren is mijn Instagram account @mevrouwstyling ontzettend gegroeid. Ik geniet ervan om anderen te inspireren met kleur in interieur. Wil je met mij samenwerken? Kijk bij samenwerken naar de mogelijkheden. 

Meer weten over mij? 

Webshop

Nieuw op de website, mijn eigen webshop. Al jaren krijg ik veel vragen waar de woonaccessoires in mijn huis vandaan komen. Ik vind het leuk om jullie op nieuwe merken of leuke adresjes te wijzen. Maar hoe leuk is het als jij de stijl van Mevrouwstyling rechtstreeks kan kopen? De woonaccessoires die ik verkoop zijn speciaal voor jullie geselecteerd door Mevrouwstyling en voldoen aan haar eisen. Kussens, vazen, kandelaars, taartplateau, en vele andere leuke kleurrijke woonaccessoires koop je nu in de webshop bij Mevrouwstyling. 

Kijk snel in de webshop

Kleuradvies

Een interieur creëren waar je blij van wordt en waarin je je helemaal thuis voelt, dat is mijn missie als interieurstyliste! Ik inspireer, adviseer en begeleid je graag hierin. Ik heb mogen ontdekken dat mijn kracht ligt in het geven van kleuradvies. 

Interieurstylist Mevrouwstyling staat voor creativiteit, kleur en gezelligheid in huis. Hierbij vind ik belangrijk om te weten welke kleuren jij mooi vind. Het kleuradvies gaat niet alleen over kleurcombinaties voor verf en behang maar ook over materiaalkeuzes voor vloeren meubelen en accessoires. Zo creëren we samen de sfeer waar jij je thuis voelt.

Ja, ik wil graag kleuradvies

Samenwerken?

Wil jij ook met mij samenwerken? Leuk! Ik kom graag in contact met je om te kijken hoe ik je kan helpen. Klik op de onderstaande contactbutton en kies voor samenwerken. Ben je op zoek naar een promotie van je product, wil je foto's die je voor je eigen socialmedia/website kan gebruiken of heb je andere ideeën? Neem contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Mogelijkheden bekijken?