Mevrouwstyling Conceptstore

Bezoekadres

Noorderbuurt 42

9203 AM Drachten

OPENINGSTIJDEN 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag 10.00 - 17.30

Donderdag 10.00 - 20.30

Vrijdag 10.00 - 17.30

Zaterdag 10.00 - 17.00

* afwijkende openingstijden worden via Instagram gecommuniceerd (@mevrouwstyling _conceptstore)

 

Info@mevrouwstyling.nl

KvK 74692224

BTW nummer NL001435392B05

 

Ik heb een vraag

Volg mij op Instagram:Algemene Voorwaarden Mevrouwstyling
Privacybeleid Mevrouwstyling

Retourvoorwaarden

De kosten van retourzending + de gemaakte kosten zijn voor de klant. Is het zo dat je je  order kapot hebt ontvangen door eventuele schade van verzending, meld dit bij ons binnen 24 uur van ontvangst door middel van het sturen van een foto via de mail. Dan wordt er door de klantenservice zo snel mogelijk een  oplossing geboden. Meld je de schade later dan dit dan zullen we moeten kijken voor een andere oplossing. 

Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Mocht het product tijdens het retourneren kapot zijn gegaan worden deze kosten ook niet vergoed. Voor te retourneren moet dit eerst worden aangegeven via de mail info@mevrouwstyling.nl Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen. 

Sale items kunnen niet geretourneerd worden. Na betaling van een sale item bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van geen  retourmogelijkheden.

Bij persoonlijke bestelde items is er geen geld terug garantie binnen 14 dagen. Het bedrag kan opnieuw verzilverd worden door middel van een tegoedbon. Deze is onbeperkt geldig. Dit geld zowel voor grootmeubelen, maar ook voor deco.