Vanaf € 150 = gratis verzenden in Nederland!

Welkom in de winkel van Mevrouwstyling!

 

Hier vind je de leukste items voor in huis, speciaal door mij geselecteerd. Bij de selectie die ik voor je heb gemaakt vind ik het belangrijk dat de kleur en sfeer passen bij Mevrouwstyling, een kleurrijk interieur. Ben je op zoek naar iets wat je op Instagram voorbij hebt zien komen? Het kan zijn dat dit (nog) niet in de webshop staat, stuur in dat geval een DM of een mail.

 

De producten komen niet alleen uit Nederland maar ook uit Engeland, Denemarken, Portugal en Spanje. En zie je prachtige poef(en)? Die komen speciaal voor jou uit Marokko en zijn uniek in hun soort! 

 

Naast kleurrijke poefen vind je kussens, vazen, items voor in de badkamer of keuken. Echte eyecatchers voor in je woning. In de webshop vind je producten van o.a. Sticky Lemon, LabelR, Egg Back Home, Azzurro, Home67, Tinne & Mia, Pip Studio, Rex London, &Klevring, Que Rico, Suzanne Stevens, Paper Daisy, Q2, Rice, Jantien Baas, Studio Moax, Emily K, Gnitfee en VAAT. .

 

En heb jij de prachtige armbandjes van Mevrouwstyling al om je pols? Voor elke outfit een andere samenstelling. Of kies voor een prachtig zijden boeket. 

 

Iemand anders blij maken? Geef een cadeaubon! Je kan kiezen voor een fysieke cadeaubon voor in de winkel of een digitale bon voor op de website. 

 

Mevrouwstyling verzendt over het algemeen alleen op woensdag, donderdag en vrijdag. Woon je in het buitenland en staat jou land niet tussen de geselecteerde landen? Neem contact op via de contact pagina voor het informeren naar de mogelijkheden. Ophalen in de winkel in Drachten? 

 

LET OP! Mevrouwstyling heeft voor de webshop een kleine voorraad, op = op. Maar niet getreurd, ik zal mijn best doen om de voorraad zo snel mogelijk weer aan te vullen. Daarnaast blijf ik speuren naar nieuwe leuke en kleurrijke items voor in huis.

 

Neem snel een kijkje: