Over Mevrouwstyling

Ik ben Gerdien Lodewijk-de Jonge, 38 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen,  Een jongen en 3 meisjes. Emma (14), Lukas (12), Fleur (10) en Saar (8). Wij wonen in Drachten, Friesland, in het noorden van Nederland. 

Het liefst ben ik bezig met het veranderen en het opleuken van mijn interieur. Er zijn in de afgelopen jaren al heel wat stoelen, banken en kasten voorbij gekomen. Ook houd ik van winkelen, een kringloopgelukje scoren, rondkijken naar nieuwe meubels/woonaccessoires of wat leuks ondernemen met mijn gezin of vriendinnen. 

 

Altijd al bezig met interieur

Vanaf het moment dat ik de sleutel van onze eerste woning in handen kreeg, ben ik bezig met “interieur”. Regelmatig een ander kleurtje op de muur, een ander bankstel voor in de woonkamer of er kwamen weer andere stoelen aan de eettafel. Het is voor mij  altijd belangrijk dat onze woning een mooie, fijne plek is waar wij ons allemaal thuis voelen. 

Mijn passie voor alles wat met interieur te maken heeft is met de dag gegroeid. Al een lange tijd liep ik met de gedachte om meer met die passie te gaan doen en dit te delen met anderen. Ik hou van veranderen, met woonaccessoires geef je snel een andere touch aan je woonruimte. 

@Mevrouwstyling

In 2018 heb de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie gevolgd en afgerond. Een interessante opleiding om te volgen. Tegelijkertijd ben ik actief geworden met mijn Instagram kanaal @Mevrouwstyling. Hoe leuk is het om mijn gekleurde wereld met anderen te delen. 

Mevrouwstyling staat voor een fijne sfeer in huis met mooie combinatie van kleuren en materialen. 

Nieuwe stap!

Begin 2023 heb ik een nieuwe stap gezet. Steeds vaker krijg ik van jullie de vraag, waar komt dit vandaan of welk merk is dat? Dat bracht mij op een nieuw idee, hoe leuk is het dat je de meest toffe, kleurrijke woonaccessoires gewoon bij mevrouwstyling kan kopen? De webshop is vrijdag 10 maart 2023 geopend om jou nog meer te kunnen inspireren! En hoe gaat is het om te zien dat niet alleen mensen uit Nederland mijn shop weten te vinden maar ook uit Frankrijk, België, Duitsland en zelfs Finland komen orders binnen. 

 

Dromen komen uit

Al heel erg lang droom ik van een eigen winkel. Een plek waarin ik mijn passie kwijt kan. Afgelopen zomer (2023) kwam er een winkelpand op mijn pad. Gaat mijn droom uitkomen?... Een lange en spannende weg volgde. In Frankrijk op vakantie een ondernemersplan schrijven, komt de financiering rond, kom ik eruit met de huurbaas, mijn baan opzeggen? Eind september kwam het verlossende woord eruit: Mevrouwstyling begint haar eigen conceptstore in Drachten!! Op 15 oktober ontving ik de sleutel en na 4 weken hard werken was op 11 november de feestelijke opening van mijn eigen droom. 

 

Van woensdag tot en met zaterdag ben ik te vinden aan de Noorderbuurt 42 in Drachten. Tot snel! 

 

Liefs Gerdien