Samenwerken

 

Mevrouwstyling staat voor kleur en verschillende stijlen in een warm interieur. Door influencer marketing kan ik jouw product, bedrijf of merk presenteren op mijn Instagram account.

De producten die ik promoot moeten passen bij Mevrouwstyling en mijn interieur. Het beeldmateriaal op mijn Instagram komt van mijzelf en is bijna altijd gemaakt in mijn eigen interieur. In mijn stories neem ik mijn volgers ook mee in mijn gezinsleven. De afgelopen jaren is mijn account gegroeid naar meer dan 30.000 volgers. 

Op het Instagramaccount van Mevrouwstyling vind je professionele content waarin kleur en interieur centraal staat. Wil jij dit platform gebruiken voor promotie van jouw product of ben je op zoek naar naamsbekendheid? Maak dan gebruik van Mevrouwstyling!

 

Mogelijkheden

 

Een samenwerking met Mevrouwstyling bestaat uit het delen van content op mijn Instagram. Dit kunnen diverse stories zijn of een dedicated post. Een eenmalige samenwerking of een samenwerking voor een langere periode, het kan allemaal!

Ook een ambassadeurschap voor een merk wat past bij Mevrouwstyling ga ik graag aan. Heb je andere ideeën, kom met een voorstel dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. 

Met een winactie vergroot je vaak de betrokkenheid van ons beide, een mooie manier om bijvoorbeeld een product of kortingscode te delen met mijn volgers. 

 

 

Betaalde deal of barterdeal?

 

Omdat Instagram een deel van mijn werk is geworden vraag ik een vergoeding. Het komt voor dat ik een barterdeal sluit, dit ligt aan het product en wat de samenwerking ons beide te bieden heeft. Omdat het creëren van content voor een deel van mijn inkomen zorgt, is zonder vergoeding werken niet vanzelfsprekend. Uiteraard spreken we dit van te voren duidelijk af. 

 

Ook voor het maken van foto's voor op de website of social media ben je bij Mevrouwstyling op het juiste adres. Heb je foto's nodig voor je eigen website of social media? Ik maak deze van jouw product in mijn interieur, de foto's zijn tegen een vergoeding over te nemen. 

 

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie over het samenwerken met Mevrouwstyling? Vraag mijn mediakit aan via de contactpagina of stuur een mail naar info@mevrouwstyling.nl. In de mediakit vind je meer informatie over mijn Instagram account, statistieken en tarieven.

Content

Benieuwd naar mijn content? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. 

o.a. deze samenwerkingen gingen je voor:

- Xenos

- SNURK

- Desenio

- Tylko

- Hema Drachten

- Sterk en Sfeer

- Trendcarpet

- Tiptoe

- Nanoleaf

- Hotel ViaVia

- Metteditmer

- Sticky Sis

- Mento Store

- Yes Colours

- Fest Amsterdam

- Maxivida

- Benuta

- Studio Carlijn

- De blauwe varen

- Bloomon

- Timbler

- Heymat

- Heinen delfts blauw