Welkom bij mevrouwstyling

Wat leuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Gerdien en ik ben gek op kleur en interieur. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het delen van ons thuis via Instagram. Wat leuk om daar heel veel nieuwe contacten op te doen. De afgelopen jaren is mijn Instagram account @mevrouwstyling ontzettend gegroeid. Ik geniet ervan om anderen te inspireren met kleur in interieur, lees hiervoor mijn blogs. Wil je met mij samenwerken? Kijk bij samenwerken naar de mogelijkheden. 

Meer weten over mij? 

Blog

Hoe leuk is het anderen te inspireren met interieur? Ik hou ervan om mooie producten en bedrijven met jullie te delen. In mijn blogs vind je inspiratie voor je interieur, woonaccessoires die ik gebruik of nieuwe plekjes vol inspiratie die ik graag met jullie wil delen. 

Soms kom ik op de mooiste plekjes, ontdek ik nieuwe merken of kom ik een leuke budgettip tegen. Dit deel ik graag met jullie in mijn blogs. 

Kijk snel naar de inspiratie

Samenwerken?

Wil jij ook met mij samenwerken? Leuk! Ik kom graag in contact met je om te kijken hoe ik je kan helpen. Klik op de onderstaande contactbutton en kies voor samenwerken. Ben je op zoek naar een promotie van je product, wil je foto's die je voor je eigen socialmedia/website kan gebruiken of heb je andere ideeën? Neem contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Meer weten over samenwerken?

Kleuradvies

Een interieur creëren waar je blij van wordt en waarin je je helemaal thuis voelt, dat is mijn missie als interieurstyliste! Ik inspireer, adviseer en begeleid je graag hierin. Ik heb mogen ontdekken dat mijn kracht ligt in het geven van kleuradvies. 

Interieurstylist Mevrouwstyling staat voor creativiteit, kleur en gezelligheid in huis. Hierbij vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Het kleuradvies gaat niet alleen over kleurcombinaties voor verf  en behang maar ook over materiaalkeuzes voor vloeren meubelen en accessoires. Zo creëren we samen de sfeer waar jij je thuis voelt en laat zien wie je bent.

Voor kleuradvies in omgeving Drachten (Friesland, Groningen, Drenthe) ben je bij mij op het juiste adres. 

Ja, ik wil graag kleuradvies