Kleur advies

Welke kleur past er het beste op de muur? Waar zet ik het bankstel neer en waar past dan de kast? Hoe maak ik van mijn meubels één geheel? Wat voor vloerkleed past er nu bij het bankstel? Hoe creëer ik meer sfeer in huis? Is de indeling van de woonkamer functioneel? Behang of verven?

Dit zijn de vragen waar ik je bij kan helpen! Door deze problemen op te lossen maak je van jouw huis, jouw thuis. Interieurstylist Mevrouwstyling staat voor creativiteit, kleur en gezelligheid in huis. Hierbij vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Het gaat er immers om dat je inrichting echt van jou is, bij jou past, waar jij je thuis voelt en laat zien wie je bent.

Kinderkamer, slaapkamer of kantoor?

Natuurlijk kan dat ook! Alle ruimtes van de woning zijn mogelijk. Ik geef kleuradviezen voor de kinderkamer, slaapkamer tot het kantoor. Vraag hiervoor een offerte aan via de contactpagina. 

Kleur Pakket*

Prijs: € 150,- (Incl. BTW)

Voor het creëren van een frisse sfeer in je woonruimte.

Wat krijg je?

  • Moodboard voor de juiste sfeerimpressie
  • Kleuradvies
  • Je ontvangt dit advies per mail of post
  • Pakketprijs voor 1 ruimte. Prijs voor meerdere ruimtes in overleg

* Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Drachten gratis. Buiten deze straal reken ik een vergoeding van € 0,30 per km.

Woon je in de provincie Friesland, Groningen of Drenthe dan kom ik graag bij je langs. Plaatsen als Leeuwarden, Groningen of Assen zijn goed bereikbaar voor mij. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Drachten gratis. Buiten deze straal van 20 km rekent Mevrouwstyling een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km. Alle prijzen zijn inclusief BTW.